QC Direct verzekeringen AXA bank Deurne

qcdirect-miniheader2
Je bent hier: Home visie en missie

We zijn wel online, maar nooit ver weg.

G-Foto-Willy-K
Willy Kussé

QC Direct ('Quality Contracts Direct') is de website van AXA-Kantoor Willy Kussé gevestigd te Deurne.

Met in totaal 14 medewerkers zijn we uitgegroeid tot een professionele dienstverlener in bank en verzekeringen, voor een kliënteel van particulieren en zelfstandigen in de wijde omgeving van Antwerpen.

De missie van QC Direct is om  het volledige gamma AXA Bankproducten en verzekeringscontracten aan te bieden tegen scherpe prijzen. De communicatie met een relatiebeheerder of adviseur van het kantoor verloopt electronisch. Daardoor bespaart de klant verplaatsingen én tijd voor het aanvragen van een beleggings- of kredietvoorstel, een auto- of woningverzekering, rekeningen te openen enz.

We richten ons vooral tot prijsbewuste particulieren die online hun financiële- en verzekeringsproducten willen aanschaffen en beheren, met o.a. de mogelijkheid om 24u/24 informatie op te vragen of een schade door te geven.  Bovendien bieden we de klanten die advies wensen voor complexere zaken zoals een woonkrediet, vermogensbegeleiding, het opstarten van een eigen zaak enz. ook de mogelijkheid om bij ons op kantoor langs te komen. Na afspraak bekijken we dit graag samen tijdens een persoonlijk gesprek, vrijblijvend en in alle discretie.

Dankzij deze unieke combinatie levert QC Direct een meerwaarde voor de klant, en maakt Kantoor Willy Kussé het verschil met louter internetbanken en 'direct writers' in verzekeringen !

Willy Kussé en team

kwaliteit

 

Contact

Wij zijn elke dag bereikbaar 24u/24